SBBLD
 

Adviseur – Kwartiermaker – Projectleider

ROLLEN & FUNCTIES
1

ADVISEUR

Als adviseur help ik organisaties antwoorden te vinden op hun vragen. Vragen op het vlak van strategie, marketing en klantgerichtheid. Dat doe ik resultaatgericht, gestructureerd en onderbouwd. Allereerst door mij te verdiepen in hun verleden, heden en gewenste toekomst. Daarna door onze gezamenlijke kennis, kunde en ervaring te bundelen. Om vervolgens samen met hen te komen tot goede en gedragen plannen. En uiteraard help ik waar nodig graag mee bij de uitvoering daarvan.

2

KWARTIERMAKER

Als kwartiermaker help ik organisaties de gewenste bestemming op het vlak van strategie, marketing en klantgerichtheid te bepalen. En de weg daarheen voor te bereiden. Dat doe ik door samen het perspectief en de noodzaak daarvan te schetsen. Maar ook door te werken aan zowel de leefwereld van de mensen als de benodigde ondersteunende systeemwereld. Daarbij zet ik concrete stappen, zonder te ver voor de troepen uit te lopen. Het enthousiasmeren, motiveren en equiperen van de mensen is bij dit alles essentieel. Hierdoor willen en kunnen zij het stuur zelf overnemen.

3

PROJECTLEIDER

Als projectleider help ik organisaties de gewenste resultaten te behalen. Door complexe situaties simpel te maken. En mensen enthousiast, gestructureerd, doelgericht en efficiënt te laten samenwerken. Uiteraard hanteer ik daarbij doelstellingen, kwaliteit, planningen en budgetten als parameters. En door veel aandacht te besteden aan communicatie weet ik alle stakeholders mee te nemen in het proces. Zo komen wij samen tot gedragen successen.

Lees wat ik recent heb gedaan.
Of kijk naar mijn CV of op LinkedIn.